Pupil van de Week

Pupil van de Week! Bij elke thuiswedstrijd van senioren 1 mogen de jongste speelsters van Be Quick laten zien wat ze kunnen. Als Pupil van de Week mag je een middagje meelopen met het eerste team van Be Quick. Hartstikke leuk natuurlijk. Op de website wordt dan een verslag en foto geplaatst.

 

Jinte van Griensven was de pupil van de week bij de wedstrijd Be Quick 1 – Spes 1. Jinte speelt bij de F2 van onze vereniging onder leiding van Jolanda Vriese en Jessica Kradolfer. Tijdens de wedstrijd heeft Jinte de eerste bal uitgenomen. Goed gedaan Jinte!

 

Pupil van de week tijdens de korfbalwedstrijd Be Quick tegen Altior op zondag 21 februari was Kriss de Cocq. Kriss speelt bij de D3 van onze vereniging onder leiding van Inge en Isabelle. Kriss heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

Pupil van de week tijdens de korfbalwedstrijd Be Quick tegen Swift op zondag 24 januari was Sophie van Berkel. Sophie speelt bij de F2 van onze vereniging onder leiding van Jolanda en Jessica. Sophie heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

Pupil van de week tijdens de korfbalwedstrijd Be Quick tegen Rosolo op zondag 3 januari was Noor Roelofs. Noor speelt bij de F2 van onze vereniging onder leiding van Jolanda en Jessica. Noor heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

Pupil van de week tijdens de korfbalwedstrijd Be Quick tegen Spes op zondag 20 december was Donna Vorstenbosch. Donna speelt bij de F2 van onze vereniging onder leiding van Jolanda en Jessica. Donna heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

Pupil van de week tijdens de korfbalwedstrijd Be Quick tegen DDW op zondag 29 november was Iris van de Akker. Iris speelt bij de F2 van onze vereniging onder leiding van Jolanda en Jessica. Iris heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

Pupil van de week tijdens de korfbaledstrijd Be Quick tegen Prinses Irene op zondag 15 november was Lynn van de Akker. Lynn speelt bij de F1 van onze vereniging onder leiding van Indy en Anne. Lynn heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

Pupil van de week tijdens de korfbaledstrijd Be Quick tegen de Stormvogels op zondag 18 oktober was Riva Hanegraaf. Riva speelt bij de F1 van onze vereniging onder leiding van Indy en Anne. Riva heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

 

Pupil van de week tijdens de korfbaledstrijd Be Quick tegen Swift op zondag 20 september was Jonne van Zantvoort. Jonne speelt bij de E1 van onze vereniging onder leiding van Jody. Jonne heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

 

Pupil van de week tijdens de korfbalwedstrijd Be Quick tegen Rosolo op zondag 6 september was Fien van Santvoort. Fien speelt bij de E5 van onze vereniging onder leiding van Fieke en Emily. Fien heeft de eerste bal uit mogen nemen tijdens de wedstrijd.

 

 


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2017 Carnaval 2017
Grote clubactie

Sinds afgelopen zaterdag zijn we weer gestart met de Grote Clubactie voor Be Quick.

Kruisfinales!

Zowel senioren 1 als 2 hebben zich geplaatst voor de kruisfinale op maandag 5 juni (2e Pinksterdag)!!

Play-off wedstrijden senioren 1

Be Quick speelt de kruisfinales tegen de nummer 1 van de zaalcompetitie, de Korfrakkers.

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 171