Be Quick doet meer

Be Quick is actief met allerlei allerlei activiteiten naast het korfballen. Bijvoorbeeld de kampweekenden voor de jeugd, de plantjesactie en het schoolkorfbaltoernooi. Hier vind je meer informatie over deze activiteiten.

 

Seizoensafsluiting jeugd

Aan het einde van het seizoen (eind mei/begin juni) sluiten we ieder jaar gezellig af met een laatste activiteit. Voor de jeugdleden is dat de afsluitochtend. Met een husseltoernooi, verschillende spelletjes, het sponsordoelschieten en lekker nakletsen sluiten we het seizoen af.

 

Schoolkorfbaltoernooi

Een van de activiteiten waarbij je kennis kunt maken met korfbal is het schoolkorfbaltoernooi. Alle leerlingen van de basisscholen in Maasdonk kunnen op een woensdagmiddag meedoen aan dit gezellige toernooi. Je wordt ingedeeld in teams gaat onder begeleiding van een coach lekker korfballen.

 

Carnavalsavonden

Samen met voetbalvereniging Nulandia organiseert Be Quick al jaren met carnaval twee feestavonden voor de jeugd. Vanaf 2011 doen we dit ook samen de KPJ/Jong Nederland. Zo hebben we 1 gezellige carnavalsavond voor alle sportende jeugd!

 

Jeugdkamp

Ieder voorjaar organiseert de kampcommissie van Be Quick het supergezellige jeugdkamp. Tijdens dit weekend gaan alle jeugdleden met elkaar op kamp. Meestal gaan we met bijna 100 kinderen op stap. We verblijven in een kampeerboerderij en doen allerlei leuke activiteiten in de omgeving.

 

Plantjesactie

Elk jaar houdt Be Quick eind april/begin mei haar inmiddels bekende plantjesactie. Alle leden gaan dan met plantjes langs de deuren. We proberen ieder jaar heel Nuland langs te gaan. De opbrengst van de plantjesactie komt ten goede aan de vereniging.


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198