Be Quick doet meer

Be Quick is actief met allerlei allerlei activiteiten naast het korfballen. Bijvoorbeeld de kampweekenden voor de jeugd, de plantjesactie en het schoolkorfbaltoernooi. Hier vind je meer informatie over deze activiteiten.

 

Seizoensafsluiting jeugd

Aan het einde van het seizoen (eind mei/begin juni) sluiten we ieder jaar gezellig af met een laatste activiteit. Voor de jeugdleden is dat de afsluitochtend. Met een husseltoernooi, verschillende spelletjes, het sponsordoelschieten en lekker nakletsen sluiten we het seizoen af.

 

Schoolkorfbaltoernooi

Een van de activiteiten waarbij je kennis kunt maken met korfbal is het schoolkorfbaltoernooi. Alle leerlingen van de basisscholen in Maasdonk kunnen op een woensdagmiddag meedoen aan dit gezellige toernooi. Je wordt ingedeeld in teams gaat onder begeleiding van een coach lekker korfballen.

 

Carnavalsavonden

Samen met voetbalvereniging Nulandia organiseert Be Quick al jaren met carnaval twee feestavonden voor de jeugd. Vanaf 2011 doen we dit ook samen de KPJ/Jong Nederland. Zo hebben we 1 gezellige carnavalsavond voor alle sportende jeugd!

 

Jeugdkamp

Ieder voorjaar organiseert de kampcommissie van Be Quick het supergezellige jeugdkamp. Tijdens dit weekend gaan alle jeugdleden met elkaar op kamp. Meestal gaan we met bijna 100 kinderen op stap. We verblijven in een kampeerboerderij en doen allerlei leuke activiteiten in de omgeving.

 

Plantjesactie

Elk jaar houdt Be Quick eind april/begin mei haar inmiddels bekende plantjesactie. Alle leden gaan dan met plantjes langs de deuren. We proberen ieder jaar heel Nuland langs te gaan. De opbrengst van de plantjesactie komt ten goede aan de vereniging.


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2018 Carnaval 2018
Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bus naar Roermond

Met de bus naar Roermond aanstaande zondag om senioren 1 aan te moedigen??

Opnieuw finale voor senioren 1

Ook in de buitencompetitie heeft senioren 1 opnieuw de finale gehaald!!!

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 193