Aflasting wedstrijden

De regels van het KNKV luiden:

 

"Indien een ploeg bij een wedstrijd meent het desbetreffende terrein niet te kunnen bereiken wegens onbegaanbaarheid van de wegen of zware mist, dan wel als gevolg van andere uitzonderlijke omstandigheden, dient de desbetreffende vereniging hiervan het bestuur dat de desbetreffende wedstrijd heeft vastgesteld, de ontvangende vereniging en de aangewezen scheidsrechter zo spoedig mogelijk in kennis te stellen."

 

Als een team niet op komt dagen bij wedstrijden heeft dit een boete voor de vereniging tot gevolg. Mocht u als ouder of speelster bijvoorbeeld vanwege weersomstandigheden het niet verantwoord vinden om te rijden, dan dient u contact op te nemen met de leiding van het betreffende team. Deze neemt dan contact op met de wedstrijdsecretaresse. De wedstrijdsecretaresse neemt contact op met aan de tegenstander en scheidsrechter.

 

  • Wedstrijdsecretaresse senioren en jeugd: Wilma Gabriëls, 06-38428835

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198