Oud ijzer actie

Lever je oud ijzer in voor Be Quick!
Aannemingsbedrijf Roy Verstegen doneert jaar lang oud ijzer opbrengst aan Be Quick 

 

Breng je oud ijzer naar Be Quick en de korfbalclub krijgt er dankzij Aannemingsbedrijf Roy Verstegen een jaar lang de opbrengsten van! Een unieke actie voor onze vereniging om extra inkomsten te genereren. En een mooie manier voor jou om van je oud ijzer af te komen. Als we samen goed inzamelen, kan het onze vereniging al snel veel geld opleveren!

 

Elke zaterdag inleverpunt geopend
Elke zaterdagochtend van 08.30 uur tot 13.00 uur kun je in de speciaal hiervoor geplaatste container bij de voormalige ingang van ons sportpark (de ingang bij de kleine parkeerplaats, herkenbaar aan een groot bord) je oud ijzer brengen. Dus staat die oude kapotte fiets je al tijden in de weg, is je wasmachine niet meer te gebruiken of eet je heel veel soep uit blik? Verzamel al je oud ijzer en gooi het in de container bij Be Quick.

 

Ook voor je vrienden, familie en kennissen
Uiteraard mag iedereen zijn oud ijzer bij Be Quick in de container doen. Hoe meer, hoe beter! Dus schakel ook je vrienden, familie, kennissen, buren, collega´s enzovoort in om zoveel mogelijk oud ijzer voor Be Quick te verzamelen!

 

En misschien heb je of ken je wel iemand met een bedrijf die een keer zijn oud ijzer aan de vereniging wil schenken. Dat is uiteraard van harte welkom. Eventuele afspraken daarover kunnen gemaakt worden met de sponsorcommissie, mail: sponsoring@be-quick.nl.

 

Meer informatie
Voor inleveren van oud ijzer buiten openingstijden - alleen bij uitzondering – kun je contact opnemen met Johan Heijmans, tel.nr. 073-5323482 of johan.heijmans@xs4all.nl.


Voor meer informatie over de oud ijzer actie kun je terecht bij Eric Langens, tel. nr 06-53298065.

 

 


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198