Uitnodiging inspiratieavond


Datum: 17-12-2016

Beste Be-Quick’er, 

 
De laatste jaren is er heel wat veranderd in de maatschappij en het verenigingsleven.

Bestaande leden worden consumenten, vrijwilligers hebben minder tijd en de overheid trekt zich terug, om maar een aantal zaken te benoemen. Als club moeten we hier op in gaan spelen. Waar staan we als club over vijf jaar? Willen we Nederlands kampioen worden, willen we leden verplichten om iets te doen, willen we gemend worden, willen we respect op het korfbalveld? Met andere woorden Be Quick moet ‘toekomstproof’ worden, we moeten samen kijken wat onze stip op de horizon wordt. Samen met jou willen we een goede invulling geven aan deze mooie term! 

 
De tijd van: ‘Wij het bestuur en zij de leden’, is voorbij. Het is van belang dat we samen bespreken hoe we Be Quick ‘toekomstproof’ kunnen maken en een vereniging creëren waar ieder zich op z’n plek voelt. Zowel als lid, als vrijwilliger, maar zeker ook als ouder. De club is van ons allemaal, dus ook van jou. Laten we er samen wat moois van maken! 
 
We willen je uitnodigen om maandag 16 januari aanstaande van 19:00 tot ongeveer 21:30 uur in 't Duintje mee te denken over hoe we samen Be Quick klaar voor de toekomst kunnen maken. We willen alle senioren, recreanten, a-jeugd, b-jeugd, ouders van jeugdleden en alle onze vrijwilligers graag uitnodigen.
De bijeenkomst zal worden begeleid door ’S-PORT, een initiatief van de gemeente Den Bosch dat verenigingsondersteuning biedt, het wordt jullie avond. Het bestuur zorgt dat de koffie klaar staat, en dan is het aan jullie om samen met de begeleiders na te denken over de toekomst. Om jullie alle ruimte te geven, zullen wij als bestuur niet aanwezig zijn. De gemeente Den Bosch zal de resultaten delen met het bestuur. Als bestuur zijnde nemen we punten mee in het nieuwe beleidsplan. Dit zullen beleidsplan zullen we bespreken in de volgende ALV. 
Kom je ook mee brainstormen? 
 
Tot 16 januari 2017! 
 
Met sportieve groet, 
 
Hans, Simone, Jessica, Eric, Isabel, Ralph Bestuur Be Quick


Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
De 7 veiligheden van Be Quick
Nieuwe KNKV scheidsrechter: Inge van der Wijst

Afgelopen zondag is Inge geslaagd voor KNKV scheidsrechter. Inge heeft een super goede wedstrijd gefloten.

Van harte gefeliciteerd Inge!!

Nieuwe trainer selectie seizoen 2019-2020

De korfbalsters van Topklasser Be Quick staan volgend seizoen onder leiding van trainer/coach Will van de Kruijs, die overkomt van Rosolo.

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 205