Be Quick pakt knap punt in een sterke slotfase


Datum: 18-09-2017

Op zondag 17 september stond de wedstrijd DDW 1 – Be Quick 1 op het programma.

Beide teams zijn de competitie goed begonnen en zijn uit op winst om om bovenin mee te kunnen draaien.

 

Beide teams starten fel en weten snel te scoren. Na ongeveer 10 minuten spelen staat het 6-3 in het voordeel van DDW. Beide teams spelen snel naar de kans en de afronding is daarbij scherp. Beide teams blijven om en om scoren, na 30 minuten spelen staat de stand op 8-7 . Toch is Be Quick is niet h...elemaal scherp iin het uitspelen van de juiste kans. Hierdoor gaan beide teams rusten bij een stand van 10-7. 

 

In de rust werd iedereen op scherp gezet en is er een doel: scoren. Kort na rust weet Be Quick opnieuw te scoren, hiermee weten de dames de score gelijk te trekken naar 11-11.  Het is een fysieke wedstrijd met veel overtredingen en strafworpen. Be Quick probeert onder de verdedigende druk uit te komen, maar kan niet mee in de scores. DDW loopt uit naar een voorsprong van 17-12, met nog 15 minuten te spelen. In de fase daarna start Be Quick met een inhaalslag en weet de stand gelijk te trekken, 20-20. In laatste minuut komen de dames van Be Quick nog op voorsprong, maar een antwoord van DDW volgt kort daarna. Na een spannende wedstrijd is de eindstand 22-22.

 

Op zondag 24 september staat de wedstrijd tegen Rosolo 1 op het programma. De wedstrijd wordt thuis gespeeld om 15.00 uur bij’ t Duintje in Nuland. Voorafgaand aan deze wedstrijd treedt het tweede team aan tegen Rosolo 2. Deze wedstrijd start om 13.00 uur.

 

Doelpuntenmakers: Marlie Korsten (6), Joyce van de Leest (6), Kris Hanegraaf (4), Yvonne Ruijs (2), Jody Roovers, Meggie van der Heijden, Lisa Coppens, Mijntje Roefs , (1).Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2018 Carnaval 2018
Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bus naar Roermond

Met de bus naar Roermond aanstaande zondag om senioren 1 aan te moedigen??

Opnieuw finale voor senioren 1

Ook in de buitencompetitie heeft senioren 1 opnieuw de finale gehaald!!!

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 193