Be Quick A1 trekt aan het kortste eind


Datum: 25-09-2017

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tussen Be Quick A1 tegen DSV A1 op het programma.

Be Quick speelde dit weekend voor het eerst in hun nieuwe tenues, hiervoor willen wij Tuin en Kunstgras ontzettend bedanken! 


Be Quick begon erg sterk aan de wedstrijd en opende na 4 minuten de score. Be Quick was nog erg zoekende en wist hun 2e doelpunt pas na 10 minuten te scoren. DSV liet zich niet kennen en wist kort daarna alweer terug te komen. Vanaf dat moment gingen de teams erg gelijk op, toch wist Be Quick steeds op voorsprong te blijven. Na 25 minuten spelen lieten de meiden van Be Quick het wat liggen. Het bleef gelijk op gaan maar toch wist DSV een voorsprong te pakken. Met een stand van 6-7 in het voordeel van DSV werd er gerust.

 

In de rust werden de meiden van Be Quick weer wakker geschud en gingen weer vol aan de bak. Dit werd ook erg snel beloond. Er werden mooie acties gemaakt en na 8 minuten spelen wist Be Quick weer op een gelijke stand te komen (8-8). De rest van de wedstrijd bleef het weer gelijk op gaan. Maar ook nu was het DSV die op voorsprong kwam. Uiteindelijk was DSV ook degene die aan het langste eind trok en werd het veld verlaten met 10-11 in het voordeel van DSV.

 

Volgende week zaterdag spelen de meiden van Be Quick A1 tegen Altior in Heeswijk-Dinther. Deze wedstrijd word om 14.00 uur gespeeld. Kom jij met de meiden van Be Quick de punten mee naar Nuland halen?

 

Adres:
Droevendaal 1
5473 BH Heeswijk Dinther

 

Doelpunten; Indy van Schaijk (4), Maartje vd Meulenreek (2), Sara Setyawaty (1), Marli vd Biezen (1), Emily Holtmeulen (1) & Laura v Heertum (1).Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2018 Carnaval 2018
Grote clubactie

Sinds afgelopen zaterdag zijn we weer gestart met de Grote Clubactie voor Be Quick.

Kruisfinales!

Zowel senioren 1 als 2 hebben zich geplaatst voor de kruisfinale op maandag 5 juni (2e Pinksterdag)!!

Play-off wedstrijden senioren 1

Be Quick speelt de kruisfinales tegen de nummer 1 van de zaalcompetitie, de Korfrakkers.

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 175