Be Quick A1 laat belangrijke punten liggen.


Datum: 15-10-2017

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Klimroos A1 op het programma.

De laatste buitenwedstrijd van de 1e seizoenshelft.

 

Be Quick weet de wedstrijd na 2 minuten te openen, pas na 8 minuten spelen had Klimroos hier een antwoord op en stond het 1-1. Bij beide ploegen werden er mooie aanvallen neer gezet en na 18 minuten spelen stond het 4-4. Uiteindelijk wist Be Quick met een voorsprong van 6-5 de rust in te gaan.

 

Na rust maakte Be Quick enkele fouten waardoor Klimroos na 2 minuten spelen al op een voorsprong kwam te staan (6-7). Be Quick liet deze voorsprong niet toe en scoorde zelf vrij snel de 7-7. Een lange tijd werd er aan beide kanten niet gescoord, verdedigend stonden we erg goed maar aanvallend ging het erg moeizaam, pas na 21 minuten werd de korf weer gevonden (8-9) . Helaas was deze score net niet genoeg en eindigde wedstrijd ook in deze stand waardoor Klimroos de punten mee naar huis nam.

 

Hiermee sluiten de meiden van Be Quick A1 het 1e deel van de buitencompetitie af met een 4e plek. Binnen gaan ze voor de 1e plek en daarbij kunnen ze al jullie support goed gebruiken.

 

Doelpunten: Indy van Schaijk (3), Maartje vd Meulenreek  (2), Pien vd Hurk  (1), Anne Mauriks  (1), Emily Holtmeulen (1)Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198