Be Quick verzuimt te scoren


Datum: 15-10-2017

Op zondag 15 oktober stond de belangrijke wedstrijd tussen Be Quick 1 en Swift 1 op het programma.

 Be Quick bezet bij aanvang van deze wedstrijd de eerste plek in het klassement, terwijl Swift met slechts 2 punten minder één plek lager staat. Wanneer Be Quick deze wedstrijd zou winnen, betekent dat dat ze ongeslagen de binnen competitie zullen starten.

 

Be Quick start de wedstrijd sterk, er worden goede kansen gecreëerd en er wordt erg goed verdedigd. Beide ploegen gaan gelijk op in score, maar Be Quick is de eerste helft de bovenliggende partij. Er worden veel goede kansen uitgespeeld maar Be Quick verzuimt om te scoren. Er wordt gerust met een stand van 5-6 in het voordeel van Swift.

 

Na rust was het zaak voor Be Quick om het eerste doelpunt te maken, maar het is juist Swift dat in de eerste aanval meteen weet te scoren. Be Quick heeft het steeds moeilijker om mooie aanvallen neer te zetten en ook de afronding blijft achterwege. Swift slaat een gaatje en geeft deze voorsprong niet meer uit handen. De wedstrijd eindigt met een stand van 9-12 in het voordeel van Swift.

 

De laatste wedstrijd van de eerste helft van de buiten competitie is vandaag gespeeld, in april zal deze competitie hervat worden. De competitie zal weer erg spannend beginnen want Be Quick, Swift en Spes staan allen op 10 punten, De Korfrakkers en DDW volgen met 8 punten en ook Rosolo doet nog steeds mee in de strijd om de kruisfinales met 7 punten.

 

De binnen competitie zal voor de selectieteams starten op zondag 5 november.

 

Doelpunten: Nina van Baast (3), Lisa Coppens (2), Yvonne Ruijs (2), Joyce van der Leest (1), Kris Hanegraaf (1)Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2018 Carnaval 2018
Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bus naar Roermond

Met de bus naar Roermond aanstaande zondag om senioren 1 aan te moedigen??

Opnieuw finale voor senioren 1

Ook in de buitencompetitie heeft senioren 1 opnieuw de finale gehaald!!!

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 193