Be Quick pakt belangrijke punten tegen Spes


Datum: 14-01-2018

Vandaag speelde de Nulandse ploeg tegen de Milsbeekse formatie.

De ploeg uit Nuland had één taak, winnen tegen Spes met als doel het gat met de onderste vier te vergroten. De dames van Be Quick startten daardoor erg scherp en fel aan de wedstrijd, binnen 6 minuten was de stand dan ook al 5-1 in het voordeel van Be Quick. Be Quick rondde de kansen goed af en ook verdedigend stond het erg goed, hierdoor kwam Spes maar moeizaam in de ...wedstrijd. Er werd gerust met een stand van 4-12 in het voordeel van Be Quick.

 

In de rust werd besproken dat Be Quick op dezelfde wijze moest blijven spelen om zo met een mooie einduitslag terug naar Nuland te kunnen reizen. Helaas kwam ook Spes beter in de wedstrijd. Be Quick ging mee in het gehaaste spel, waardoor Spes terug wist te komen tot een stand van 12-16. Gelukkig wist Be Quick vanaf dat moment de rust weer te herpakken en ook de korf weer te vinden. Be Quick wist de wedstrijd goed uit te spelen en wint de wedstrijd met 14-22.

 

Volgende week staat de wedstrijd tegen Rosolo op het programma, deze wedstrijd wordt om 15.00 uur in sporthal De Geer in Geffen gespeeld.

 

Scores: Marlie Korsten (4), Lisa Coppens (4), Nina van Baast (3), Kris Hanegraaf (3), Yvonne Ruijs (3), Meggie van der Heijden (2), Mijntje Roefs (2), Jody Roovers (1)Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 194