Be Quick pakt belangrijke punten tegen Spes


Datum: 14-01-2018

Vandaag speelde de Nulandse ploeg tegen de Milsbeekse formatie.

De ploeg uit Nuland had één taak, winnen tegen Spes met als doel het gat met de onderste vier te vergroten. De dames van Be Quick startten daardoor erg scherp en fel aan de wedstrijd, binnen 6 minuten was de stand dan ook al 5-1 in het voordeel van Be Quick. Be Quick rondde de kansen goed af en ook verdedigend stond het erg goed, hierdoor kwam Spes maar moeizaam in de ...wedstrijd. Er werd gerust met een stand van 4-12 in het voordeel van Be Quick.

 

In de rust werd besproken dat Be Quick op dezelfde wijze moest blijven spelen om zo met een mooie einduitslag terug naar Nuland te kunnen reizen. Helaas kwam ook Spes beter in de wedstrijd. Be Quick ging mee in het gehaaste spel, waardoor Spes terug wist te komen tot een stand van 12-16. Gelukkig wist Be Quick vanaf dat moment de rust weer te herpakken en ook de korf weer te vinden. Be Quick wist de wedstrijd goed uit te spelen en wint de wedstrijd met 14-22.

 

Volgende week staat de wedstrijd tegen Rosolo op het programma, deze wedstrijd wordt om 15.00 uur in sporthal De Geer in Geffen gespeeld.

 

Scores: Marlie Korsten (4), Lisa Coppens (4), Nina van Baast (3), Kris Hanegraaf (3), Yvonne Ruijs (3), Meggie van der Heijden (2), Mijntje Roefs (2), Jody Roovers (1)Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2018 Carnaval 2018
Bus naar Roermond

Met de bus naar Roermond aanstaande zondag om senioren 1 aan te moedigen??

Opnieuw finale voor senioren 1

Ook in de buitencompetitie heeft senioren 1 opnieuw de finale gehaald!!!

Eindhoven

Senioren 1 zal zaterdag 17 maart de finale om het Nederlands Kampioenschap in Eindhoven spelen.

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 193