Opnieuw finale voor senioren 1


Datum: 12-06-2018

Zondag 10 juni, de dag van de kruisfinale tegen DDW uit Hooge Mierde.

DDW is de ploeg die binnen ook al is uitgeschakeld door Be Quick, we wisten: DDW is er op gebrand om te winnen en wil alles op alles zetten om dit keer wel de finale te halen en ook hun titel te verdedigen op het veld.

 

De wedstrijd ging goed van start, Be Quick stond na 9 minuten op een 2-0 voorsprong. Vanaf dat moment ging het steeds gelijk op, DDW kwam rustig teru...g in de wedstrijd en wist zelfs nog op voorsprong te komen. Na 20 minuten keek Be Quick tegen een achterstand van 4-6 aan. Aan het einde van de eerste helft weet Be Quick de achterstand nog om te buigen naar een ruststand en voorsprong van 9-7.

 

De tweede helft start Be Quick erg goed, DDW miste aan het begin van de tweede helft al hun derde strafworp. Be Quick blijft maar scoren en DDW rondt de kansen niet af, Be Quick komt beter in de wedstrijd en DDW komt niet meer in de buurt. DDW probeerde nog hun tactiek te veranderen maar dit werd aan door Be Quick ook direct afgestraft. De wedstrijd eindigt met een stand van 18-10 en Be Quick mag zich finalist van de Dameskorfbal Veldfinale noemen!!

Op zondag 17 juni om 16.00 uur wordt de finale tegen Spes uit Groesbeek gespeeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Roermond, komen jullie ons aanmoedigen?

 

Adres:

Sportpark De Wijher

Jagerstaal 9

6024 KA Roermond

 

Scoreverloop: Marlie Korsten (5), Yvonne Ruijs (4), Nina van Baast (3), Meggie van de Boom & Danique van Lee (2), Jody Roovers & Kris Hanegraaf (1)Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198