Be Quick wint van Altior


Datum: 07-10-2018

Zondag 7 oktober speelde Be Quick de derde competitie wedstrijd bij Altior in Heeswijk-Dinther.

Door de nieuwe opzet in de veldcompetitie is er minder ruimte om punten te verspelen. Daarom zal er ook nu weer gewonnen moeten worden om boven in de ranglijst mee te blijven doen.

De wedstrijd gaat wat stroef van start. De thuisploeg opent de score via een doorloopbal. Be Quick heeft hier pas na 5 minuten een antwoord op en een klein kwartier spelen staat er dan ook pas 2-2 op het scorebord. Daarna is het de ploeg uit Nuland dat een voorsprong weet te pakken via verschillende afstandsschoten en een stip. Met een stand van 3-7 in het voordeel van Be Quick is het rust.

In de tweede helft is het wederom de Nulandse formatie die door blijft scoren. Deze keer zijn het vooral de doorloopballen die erin gaan. De voorsprong wordt verder uitgebouwd naar 4-12. Echter stokt de score na een kwartier spelen voor de uitploeg en begint het team van Altior haar kansen te benutten. Hierdoor komen zij steeds dichterbij en staat er uiteindelijk een uitslag van 10-13 op het scorebord.

Door de winst op Altior staat Be Quick boven aan de ranglijst. Deze plek wordt gedeeld met Rosolo, zij wisten dit weekend te winnen van DDW.

Doelpunten: Marlie Korsten 5, Desiree Bergmans-Nagels 2, Kris Hanegraaf 2, Yvonne Ruijs 2, Jody Roovers 1, Joyce vd Leest 1

Donderdag 11 oktober speelt Be Quick om 20:00 uur de bekerwedstrijd tegen JES in Venhorst.

Zondag 14 oktober speelt Be Quick om 15:00 uur de vierde competitie wedstrijd tegen Rosolo in Nuland.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198