Be Quick speelt wederom gelijk


Datum: 24-09-2017

Zondag 24 september treffen Be Quick en Rosolo elkaar voor het eerst deze competitie.

 In de voorbereiding speelde de teams al tegen elkaar bij de driekamp in Reusel. Daar wist Rosolo de winst te pakken. Deze keer gaat het om de echte punten. Be Quick is er dan ook op gebrand om deze in Nuland te houden.


De gasten van Rosolo weten de eerste score op hun naam te schrijven en deze ook door te zetten. Hierdoor kijken de Nulandse dames het eerste kwartier tegen een kleine achterstand aan; 3-5. Be Quick blijft goede aanvallen draaien en weet de kansen beter af te ronden. De thuisploeg buigt de achterstand om naar een 10-8 voorsprong. Echter is het Rosolo dat de rust in gaat met het minimale verschil van één doelpunt; 10-11.

De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Dat blijft in de tweede helft ook het wedstrijdbeeld. Om en om vallen de scores. Na twintig minuten spelen weet de uitploeg een voorsprong van drie doelpunten te pakken. Wederom blijft Be Quick rustig en weten zij dit gat dicht te dichten. In de laatste paar minuten wordt de gelijkmaker erin gegooid wat de eindstand bepaald op 19-19. De punten worden gedeeld wat er voor zorgt dat Be Quick de tweede plek op de ranglijst behoud.

Doelpuntmakers: Joyce vd Leest 5, Meggie vd Heijden 3, Marlie Korsten 3, Yvonne Ruijs 3, Lisa Coppens 2, Jody Roovers 2, Mijntje Roefs 1.

Volgende week speelt Be Quick weer een thuiswedstrijd. Deze zal gespeeld worden tegen de Korfrakkers uit Erp. De wedstrijd start zoals iedere week om 15:00 uur. Graag tot dan!Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Carnaval 2018 Carnaval 2018
Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bus naar Roermond

Met de bus naar Roermond aanstaande zondag om senioren 1 aan te moedigen??

Opnieuw finale voor senioren 1

Ook in de buitencompetitie heeft senioren 1 opnieuw de finale gehaald!!!

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 193