Be Quick verliest tweede duel


Datum: 03-12-2017

Vandaag staat de wedstrijd tegen directe concurrent DDW op het programma.

Op dit moment staat Be Quick op een derde plaats met 1 punt voor op DDW. Kan Be Quick de plek boven DDW behouden en ze verder onder zich laten?

Be Quick start de wedstrijd verdedigend minder sterk. DDW komt direct in hun spel met 3 zuivere schoten van afstand. Aanvallend creëert Be Quick goede aanvallen, waarvan 1 benut wordt met een strafworp. Al na 11 minuten spelen kijkt Be Quick tegen een achterstand van 7-1 aan. Be Quick blijft doorzetten en weten het gat te verkleinen naar 8-4. Het fysieke spel van DDW zorgt voor vrije worpen tegen en kansen in de paalzone die worden gescoord. Met een stand van 11-7 gaan de dames rusten.

Na rust is Be Quick er op gebrand om de scoren dichter naar de Nulandse hand te zetten. DDW scoort het eerste doelpunt na de rust, maar daarna komt Be Quick met het antwoord en blijft mee scoren. In de 19e minuut weet Be Quick de stand op een 18-17 te zetten. Deze stand geeft weer motivatie om door te drukken. Helaas worden er toch weer veel lichamelijke duels uitgelokt door DDW en kunnen hierdoor kansen benutten in de laatste fase. De wedstrijd eindigt in een stand van 21-17.

Doelpuntenmakers;
Marlie Korsten en Kris Hanegraaf 5, Yvonne Ruijs 2, Jody Roovers, Danique v Lee, Joyce vd Leest en Nina v Baast ieder 1

Volgende week zondag 10 december speelt Be Quick thuis tegen promovendus Altior. De vorige club van onze trainer Niek. De wedstrijd start om 15.00u.Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198