Be Quick blijft plek bij de eerste vier behouden.


Datum: 10-12-2017

Op zondag 10 december 2017 speelde Be Quick de thuiswedstrijd tegen Altior.

De gasten uit Heeswijk-Dinther staan voor aanvang van deze wedstrijd op de laatste plek met twee punten uit vijf wedstrijden. Be Quick staat op de vierde plek met zes punten uit vijf wedstrijden. Op papier lijkt dit een groot verschil, maar de ervaring is dat Altior zich nooit makkelijk gewonnen geeft. Voor Be Quick dus zaak om goed af te ronden en de punten veilig te stellen zodat ze bij de bovenste vier blijven horen.


De Nulandse dames gaan prima van start wat betreft de scores. Na 10 minuten spelen liggen er vier doelpunten in en ook Altior pikt een paar doelpunten mee. Het staat 4-2 in het voordeel van Be Quick. Dan is het Altior dat binnen korte tijd de stand gelijk trekt naar 4-4. Zaak voor Be Quick om scherper te zijn en beter af te ronden. Dit lukt ook en de thuisploeg loopt uit naar 7-4. De ploegen blijven qua scores aan elkaar gewaagd en er wordt gerust met een stand van 8-6 voor Be Quick.

Na rust is het eerst Be Quick dat weet te scoren. Maar Altior geeft zich, zoals verwacht, niet makkelijk gewonnen en knokt zich wederom terug tot een gelijke stand; 9-9. Daarna weten de dames uit Nuland pas echt een gat te slaan. Met veel werklust en moeite doen voor elkaar weten ze de stand uit te bouwen naar een voorsprong van 14-9. Vanaf dat moment blijft het knokken voor de punten maar lijkt de overwinning niet meer in gevaar te komen. Beide ploegen weten nog verschillende keren te scoren waardoor de eindstand op 18-14 komt te staan. De punten zijn voor Be Quick.
Ook werd deze wedstrijd een publiekswissel ingezet voor Joyce vd Leest die voor nu stopt met korfballen vanwege haar zwangerschap.

Doelpunten: Marlie Korsten 4, Kris Hanegraaf 4, Yvonne Ruijs 3, Mijntje Roefs 2, Joyce vd Leest 2, Meggie vd Heijden 1, Danique v Lee 1, Nina v Baast 1.

Volgende week speelt Be Quick de uitwedstrijd tegen de Korfrakkers. Deze wedstrijd wordt om 14:55 uur gespeelt in sporthal Ter Aa, Den Uil 1a in Erp.mTerug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198