Be Quick begint nieuwe jaar met ruime overwinning


Datum: 08-01-2018

Vandaag ontvangt Be Quick het Nistelrodense Prinses Irene.

De start van de tweede helft van het seizoen, dus zaak voor Be Quick om deze meteen goed te beginnen. Doel is natuurlijk om de finale te halen, waarbij winnen van Prinses Irene dan een must is.

De dames van Be Quick hebben dit goed tussen de oren geknoopt, en beginnen scherp en fel. Zo komen zij binnen 10 minuten met 4-1 voor. Prinses Irene kan maar moeilijk omgaan met de druk die Be Quick geeft, en hebben daardoor maar korte aanvallen. Toch laten zij vaker zien een flinke vechtlust te hebben, dus Be Quick moet zorgen dat zij niet in hun spel komen. Dit lukt aardig, waardoor de ruststand 12-8 is, in het voordeel van de thuisploeg.

In de tweede helft is het verzet bij Prinses Irene gebroken. Be Quick loopt met speels gemak uit tot 20-10. Mooie teamdoelpunten en verre afstandschoten wisselen elkaar af. Ook Sara (A1) wie haar debuut maakt voor het eerste, valt goed in en scoort meteen haar eerste kans. Met mooi spel loopt Be Quick zo uit naar de eindstand: 27-13. Veel doelpunten en degelijk, maar gevarieerd spel: kortom een mooie korfbalmiddag in de Geer in Geffen.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Spes op het programma, deze wordt in Sporthal Heuvelland in Groesbeek gespeeld.

Doelpunten:
Marlie Korsten 6, Lisa Coppens en Nina van Baast 5, Kris Hanegraaf 4, Meggie v/d Heijden en Yvonne Ruijs 2, Jody Roovers, Mijntje Roefs en Sara Setyawaty allen 1.Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198