Be Quick vergroot kans op kruisfinales


Datum: 28-01-2018

De kans dat Be Quick in de top vier gaat eindigen wordt steeds groter.

Op zondag 28 januari won Be Quick van de nummer vijf Swift uit Velden met 22-23. Hierdoor is het verschil tussen de nummer vier Be Quick en de nummer vijf Swift vijf punten met nog drie wedstrijden te spelen.

Be Quick begon slordig aan de wedstrijd tegen de ploeg uit Velden, waardoor de ploeg uit Nuland binnen twee minuten tegen een achterstand van 2-0 aankeek. Be Quick had moeite met het aanvallende spel van Swift. Na tien minuten kregen de Nulandse dames meer rust in het spel waardoor er minder fouten werden gemaakt in de verdediging. De twee ploegen waren gewaagd aan elkaar en konden geen afstand van elkaar nemen in de eerste helft. Zodoende ging er gerust worden met een 12-11 stand in het voordeel van Swift.

Be Quick kreeg in de rust de opdracht om meer rust in het spel te krijgen en afstand te nemen van Swift. Ook de tweede helft ging het stuivertje wisselen door, totdat Be Quick in de zeventiende minuut een voorsprong wist uit te bouwen van vier doelpunten verschil, 17-21. Door het fysieke spel ging Be Quick verkeerde keuzes maken en kon Swift weer terug in de wedstrijd komen. Uiteindelijk werd de wedstrijd in de laatste minuten beslist en trok Be Quick aan het langste eind. De wedstrijd werd gewonnen met 22-23 door Be Quick.

Komende zondag speelt Be Quick thuis om 15.00 uur tegen DDW uit Hooge Mierde, alle supporters zijn van harte welkom!

Doelpunten:, Marlie Korsten (10), Jody Roovers (5) Nina van Baast (2), Lisa Coppens (2), Kris Hanegraaf (1), Yvonne Ruijs (1), Danique van Lee (1) en Mijntje Roefs (1).Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
De 7 veiligheden van Be Quick
Nieuwe KNKV scheidsrechter: Inge van der Wijst

Afgelopen zondag is Inge geslaagd voor KNKV scheidsrechter. Inge heeft een super goede wedstrijd gefloten.

Van harte gefeliciteerd Inge!!

Nieuwe trainer selectie seizoen 2019-2020

De korfbalsters van Topklasser Be Quick staan volgend seizoen onder leiding van trainer/coach Will van de Kruijs, die overkomt van Rosolo.

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 205