Be Quick heeft een moeizame start tegen De Peelkorf.


Datum: 03-04-2018

De start van de tweede helft van het buitenseizoen, de overgang van zaal naar veld, dit is altijd een moeilijke overstap.

Uiteraard wel zaak voor Be Quick om meteen goed te beginnen en hierdoor, na de verloren zaalfinale, revanche te kunnen nemen.

 

Be Quick staat bij aanvang van de wedstrijd op een tweede plaats, dit samen met de nummer 1 Swift en de nummer 3 Spes uit Milsbeek, allen hebben tien punten. De drie achtervolgers... staan met twee en drie punten achterstand op een 4e, 5e en 6e positie. Zaak dus om vandaag de belangrijke punten tegen De Peelkorf in de wacht te slepen en de voorsprong te behouden.

 

De wedstrijd ging moeizaam van start en De Peelkorf wist in de eerste minuut het eerste doelpunt te maken, Be Quick kon de stand direct gelijk trekken maar tot in de 15e minuut in de eerste helft ging de stand gelijk op, als Be Quick wist te scoren kon De Peelkorf direct de stand gelijk trekken. Be Quick maakte verdedigend erg veel fouten waar De Peelkorf goed van profiteerde. Er werd gerust met een stand van 8-6 in het voordeel van Be Quick.

 

In de tweede helft was het zaak om verdedigend beter onze taak uit te voeren en de stand verder uit te breiden. Pas in de 20ste minuut werd het 10-7 en kon De Peelkorf niet meer bijblijven waardoor Be Quick de wedstrijd uit kon spelen. In de tweede helft kon De Peelkorf, door de goede verdedigende druk van Be Quick, nog maar 2 keer de korf vinden waardoor de eindstand van de wedstrijd 15-8 werd.

 

Volgende week zal Be Quick spelen tegen Spes uit Milsbeek. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Milsbeek om 15.00 uur

 

Doelpunten: Nina van van Baast 4, Marlie Korsten 3, Kris Hanegraaf 2, Yvonne Ruijs 2, Lisa Coppens 2, Jody Roovers 1, Meggie van der Heijden 1Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Nieuwe KNKV scheidsrechter: Inge van der Wijst

Afgelopen zondag is Inge geslaagd voor KNKV scheidsrechter. Inge heeft een super goede wedstrijd gefloten.

Van harte gefeliciteerd Inge!!

Nieuwe trainer selectie seizoen 2019-2020

De korfbalsters van Topklasser Be Quick staan volgend seizoen onder leiding van trainer/coach Will van de Kruijs, die overkomt van Rosolo.

Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 203