Opnieuw finale voor senioren 1


Datum: 12-06-2018

Zondag 10 juni, de dag van de kruisfinale tegen DDW uit Hooge Mierde.

DDW is de ploeg die binnen ook al is uitgeschakeld door Be Quick, we wisten: DDW is er op gebrand om te winnen en wil alles op alles zetten om dit keer wel de finale te halen en ook hun titel te verdedigen op het veld.

 

De wedstrijd ging goed van start, Be Quick stond na 9 minuten op een 2-0 voorsprong. Vanaf dat moment ging het steeds gelijk op, DDW kwam rustig teru...g in de wedstrijd en wist zelfs nog op voorsprong te komen. Na 20 minuten keek Be Quick tegen een achterstand van 4-6 aan. Aan het einde van de eerste helft weet Be Quick de achterstand nog om te buigen naar een ruststand en voorsprong van 9-7.

 

De tweede helft start Be Quick erg goed, DDW miste aan het begin van de tweede helft al hun derde strafworp. Be Quick blijft maar scoren en DDW rondt de kansen niet af, Be Quick komt beter in de wedstrijd en DDW komt niet meer in de buurt. DDW probeerde nog hun tactiek te veranderen maar dit werd aan door Be Quick ook direct afgestraft. De wedstrijd eindigt met een stand van 18-10 en Be Quick mag zich finalist van de Dameskorfbal Veldfinale noemen!!

Op zondag 17 juni om 16.00 uur wordt de finale tegen Spes uit Groesbeek gespeeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Roermond, komen jullie ons aanmoedigen?

 

Adres:

Sportpark De Wijher

Jagerstaal 9

6024 KA Roermond

 

Scoreverloop: Marlie Korsten (5), Yvonne Ruijs (4), Nina van Baast (3), Meggie van de Boom & Danique van Lee (2), Jody Roovers & Kris Hanegraaf (1)Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
De 7 veiligheden van Be Quick
Nieuwe KNKV scheidsrechter: Inge van der Wijst

Afgelopen zondag is Inge geslaagd voor KNKV scheidsrechter. Inge heeft een super goede wedstrijd gefloten.

Van harte gefeliciteerd Inge!!

Nieuwe trainer selectie seizoen 2019-2020

De korfbalsters van Topklasser Be Quick staan volgend seizoen onder leiding van trainer/coach Will van de Kruijs, die overkomt van Rosolo.

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 206