Be Quick neemt de punten mee naar Nuland


Datum: 30-09-2018

Vandaag speelt Be Quick op een zonnige zondag tegen de Peelkorf. 

Deze wedstrijd moet gewonnen worden om naar boven te kijken richting de top. Op papier zou dit moeten lukken. Onder leiding van Kees Pieters gaat de wedstrijd van start.

De Peelkorf pakt de leiding over eerste aanvallen. Met een 2-0 komen op voorsprong. Be Quick heeft de opdracht om dit snel om te gooien. Binnen 3 minuten komt Be Quick langszij met een korte kans, strafworp en afstandsschot en is het 2-3. Be Quick kan veel aanvallen, maar het stokt in de afronding. De zakkende dames van Peelkorf weten snel ballen te onderscheppen en blijven bij met de afstandsschoten. Met een minimale voorsprong gaan de teams met 6-9 rusten.
Na de rust is het weer Peelkorf die de eerste kans benut. Pas na 20 minuten spelen kan er gat van 5 doelpunten gemaakt worden, 11-16. Be Quick kan de wedstrijd naar zich toe trekken en er voor zorgen dat de punten mee naar Nuland gaan. Het eindigt in 14-21.

Volgende week zondag gaat Be Quick op bezoek bij Altior. Maar eerst volgt deze week op donderdag de eerste bekerwedstrijd. Deze wordt gespeeld om 20.00u in Esch tegen Tovido.

Doelpuntenmakers:
Lisa Coppens 4, Marlie Korsten 3, Nina v Baast 3, Joyce vd Leest 3, Yvonne Ruijs 2, Meggie vd Heijden 2, Desiree Nagels 1, Jody Roovers 1, Kris Hanegraaf 1, Mijntje Roefs 1Terug naar het verslagen overzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Korfbalkamp 2018 Korfbalkamp 2018
Week van de scheidrechters

Van  6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamelijk onze scheidsrechters, juryleden en officials. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet.

 

Algemene ledenvergadering

Vanavond was de algemene ledenvergadering, deze was ook dit jaar weer druk bezocht.

Kleding Van Tilburg

Let op! De kleding van Van Tilburg kan nog niet vanaf10 september opgehaald worden maar pas vanaf15 september.

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten
Zaterdag competitie. Het KNKV is aan het orienteren om misschien over enkele jaren ook op zaterdag te spelen.
 

Totaal aantal stemmen: 198