• Be Quick - Altior

De wedstrijd begon met een lekker zonnetje, maar al gauw kwam er onweer en af en toe regen tussendoor.
    Vandaag stond Be Quick, die nog voor de eerste plek strijd, tegenover Altior, die om degradatie speelt.

Be Quick begon fel en wisten wat ze te doen stond. Dat werd ook meteen laten zien. Altior kwam de eerste 20 minuten niet aan scoren toe en Be Quick wist het gat wel te vinden. hierdoor kwam Be Quick op een voorsprong van 8-0. Daarna wist Altior pas te scoren. Maar Be Quick zette door. In de rust was het 11-2 voor de thuisploeg.
    De tweede helft begon wat moeizaam en pas na 12 minuten was het eerste doelpunt van die helft gevallen. Be Quick maakte veel kansen maar in de korf gooien bleek even lastiger te zijn dan de eerste helft. Ze pakte het goed op en maakte de wedstrijd af met een eindstand van 16-6.

Volgende week speelt Be Quick tegen Rosolo, die op de tweede plek staat.

Doelpunten: Kris Hanegraaf 7, Marlie Korsten en Joyce vd Leest beide 3, Anne Voets 2, Meggie vd Boom 1.