• Be Quick blijft ongeslagen

  • Op 5 mei 2019 was de eerste veldwedstrijd voor Be Quick na de zaalcompetitie. Be Quick heeft in het eerste deel van de veldcompetitie geen puntenverlies geleden en staat hierdoor op de eerste plek in de competitie. DDW, derde op de ranglijst, was afgelopen zondag de tegenstander van Be Quick. Wanneer Be Quick deze wedtrijd zou winnen, zou het goede zaken doen voor een plek in de kruisfinales.

    Be Quick, dat startte met A-junior Pien van den Hurk, wist na vijf minuten spelen het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Kenmerkend aan de eerste helft was het eenzijdige spel door de weersomstandigheden. Be Quick speelde beter dan DDW maar kon geen gat slaan met de thuisploeg. Er werd gerust met een stand van 4-4.

    Na de rust kwamen de Nulandse dames goed uit de startblokken en wisten ze binnen zeven minuten een voorsprong uit te bouwen; 4-9. Na deze slag kwam de voorsprong niet meer in gevaar. Be Quick bleef rustig zoeken naar de juiste kansen en wist de korf nog vier keer te vinden in de tweede helft. De wedstrijd eindigde in een stand van 8-13 in het voordeel van Be Quick.

    Op donderdagavond 9 mei speelt Be Quick een wedstrijd tegen Rosolo om 20.00 uur in Reusel voor de bekercompetitie. Op zondag 12 mei speelt Be Quick een thuiswedstrijd tegen De Peelkorf om 15.00 uur. Supporters zijn bij beide wedstrijden van harte welkom om Be Quick naar een overwinning toe te juichen.

    Doelpunten: Nina van Baast (3), Meggie v/d Boom (3), Jody Roovers (3), Mijntje Roefs, Kris Hanegraaf, Pien v/d Hurk en Marlie Korsten.