• Be Quick nog ongeslagen na duel met Rosolo

• Vandaag stond de wedstrijd Rosolo 1 - Be Quick 1 op het programma. Be Quick heeft zich al geplaatst voor de kruisfinales en is verzekerd van de eerste plaats. Voor Rosolo is winst vandaag belangrijk om nog kans te maken op de kruisfinales. Beide teams treffen elkaar dit seizoen al voor de achtste keer.

Na enkele minuten komt Rosolo op een 3-0 voorsprong door het scoren een aantal afstandsschoten. Be Quick heeft even nodig om in de wedstrijd te komen en de afgesproken tactiek toe te kunnen passen. Be Quick komt later in de eerste helft nog op 5-1 achterstand maar weet dit voor rust nog terug te brengen tot 6-5.
    Na rust komt Be Quick binnen 10 minuten op een 6-8 voorsprong. Door het op de juiste manier uitvoeren van de afgesproken tactiek kan de voorsprong behouden worden en komt Rosolo zelfs maar tot één keer scoren in de tweede helft. Dat brengt de wedstrijd op een eindstand van 7-9 in het voordeel van Be Quick.

Doelpuntenmakers:
    Marlie Korsten (6), Nina van Baast (2), Danique van Lee (1)

Volgende week speelt Be Quick de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie om 15.00 tegen Stormvogels.
    Noteer daarnaast alvast zondag 16 juni, dan zal Be Quick thuis op sportpark 'het Duintje' de kruisfinale spelen. Wie de tegenstander wordt is nog niet bekend en zal afhangen van de laatste competitieronde in de andere poule.