• Be Quick verliest de eerste wedstrijd van dit seizoen

 • Op zondag 18 november stond de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma.

  Deze wedstrijd werd gespeeld tegen Spes in Milsbeek. In de tussenliggende periode heeft Be Quick afscheid moeten nemen van twee speelsters. De selectie is versterkt met speelsters uit de A-junioren, Indy van Schaijk en Marli van der Biezen.

  De wedstrijd ging in de eerste helft erg gelijk op, het eerste doelpunt was voor Be Quick maar Spes wist al gauw terug te komen op een stand van 1-1. Dit is wel een tekenend beeld voor de gehele eerste helft. Er werd gerust met een voorsprong voor Be Quick (stand: 8-9).

  Na rust was het eerst Be Quick die de voorsprong op 2 doelpunten wist te zetten. Daarna wist Spes in korte tijd achter elkaar de korf te vinden waardoor ze op een voorsprong kwamen. Het spel werd steeds fysieker wat het erg moeilijk maakte om een leuke en mooie wedstrijd neer te zetten. Be Quick kon het goede spel van de eerste helft niet meer hervatten waardoor Spes wist uit te lopen. Be Quick wist nog een keer terug te komen tot een verschil van 1 doelpunt maar daarna was het weer Spes die het makkelijkst scoorde. De wedstrijd is geƫindigd met een stand van 20-16 in het voordeel van Spes.

  Scores: Marlie Korsten 7, Kris Hanegraaf 4, Angela van Schijndel 2, Nina van Baast 1, Jody Roovers 1

  Volgende week wordt de tweede wedstrijd van de binnencompetitie gespeeld. De wedstrijd zal worden gespeeld tegen ODC.
  Plaats: De Geer in Geffen
  Tijd: 15.10 uur

  Voorafgaand speelt senioren 2 tegen Stormvogels 2, deze wedstrijd gaat om 13.30 uur van start. Deze wedstrijd wordt ook gespeeld in De Geer in Geffen.