• Even voorstellen: Diederik Klaassen

 • Be Quick gaat komend seizoen de trainersstaf uitbreiden. Ons huidige trainersduo Ellen van Lieshout en Will van de Kruis wordt uitgebreid met Diederik Klaassen. 

  Diederik Klaasen is volgend seizoen medeverantwoordelijk voor de selectie van Be Quick. Hij is zelf altijd een fanatieke korfballer geweest en heeft met zowel Rust Roest als DSC op het één na hoogste niveau gespeeld. Hij is begonnen met korfballen bij PSV in Eindhoven. Hij is op zijn 29ste gestopt met zelf actief korfballen. Intussen speelt hij zelf weer met vrienden en familie in PSV 3.

  Ook met het coachen heeft hij gedurende de jaren veel ervaringen opgedaan. Startend met jeugdploegen trainen en coachen en daarna begonnen in de senioren bij Rosolo. De samenwerking met Will is destijds zo goed bevallen dat ze elkaar hebben bij Be Quick weer gevonden hebben.

  "Ik kijk uit naar mijn tijd bij Be Quick, de samenwerking met de trainers en met de leuke selectie die er op dit moment staat."aldus Diederik.

  Door deze uitbreiding wil Be Quick haar speelsters een positieve impuls te geven, zodat zij zich nog beter zullen gaan ontwikkelen.

  We wensen iedereen veel succes het komend seizoen.