• In memoriam: Nellie Henst - Van Rosmalen

 • Afgelopen woensdag ontvingen wij het droevige bericht dat Nellie Henst onverwacht is overleden. Dit bericht kwam bij ons allen hard binnen.

  Nellie was maar liefst 65 jaar lid van Be Quick, dat komt maar zelden voor. En in die 65 jaar heeft Nellie zich altijd ingezet voor onze vereniging.

  Seizoenen lang speelde ze in Senioren 1 en daarna nog verschillende jaren bij de Recreanten. Door de jaren heen nam ze deel aan verschillende commissies; redactie van het clubblad, technische commissie, schoolkorfbaltoernooi, ze was jarenlang leidster van jeugdteams en ging mee op het jaarlijkse korfbalkamp.Ondanks dat ze de laatste jaren zelf geen korfbal meer speelde is haar betrokkenheid bij de club altijd heel groot gebleven. Met grote regelmaat was zij op zaterdag en zondag aanwezig op ons sportpark om naar wedstrijden te kijken. Belangrijke finalewedstrijden van ons vaandelteam liet zij ook niet voorbij gaan. Zo ook afgelopen zaterdag stond Nellie aan de zijlijn van de wedstrijd van haar kleindochter Lieze om vervolgens ook weer op zondag als supporter op ‘t Duintje aanwezig te zijn.

  Nellie, wij gaan je enorm missen, als trouwe supporter, altijd belangstellend, positief en opgewekt met een lach maakte je met iedereen een praatje, jouw betrokkenheid was oneindig groot. Bedankt voor alles.

  Wij wensen haar man Tini, kinderen, kleinkinderen en overige familieleden heel veel sterkte toe.

  Bestuur en leden
  Dameskorfbalvereniging Be Quick