• Laatste Reguliere Zondag

 • Meer dan 31 graden op de laatste reguliere speeldag! In deze warmte moesten Senioren 1,2,3 en 5 allemaal thuis spelen. Daarnaast was het ook de jaarlijkse sponsorbrunch voor onze sponsors!

  Vandaag hebben verschillende speelsters en trainer hun laatste reguliere competitiewedstrijd voor Be Quick gespeeld.

  Niek, trainer/coach van 1 en 2, heeft vandaag zijn laatste competitiewedstrijd gecoached bij Be Quick, na dit seizoen zal hij afscheid nemen. Uiteraard is het doel om het seizoen hetzelfde te eindigen zoals vorig jaar: met een Nederlands Kampioenschap!

  Niek is de afgelopen twee seizoenen hoofdcoach geweest van Senioren 1 en afgelopen jaar ook van senioren 2. Vorig seizoen hebben we de finale in Eindhoven onder leiding van Niek mogen spelen, helaas werd deze verloren. Gelukkig werd dit goed gemaakt door het Nederlands Kampioenschap op het veld. Dit seizoen zullen we er ook alles aan doen met zijn allen om nogmaals kampioen te worden onder leiding van Niek! De kruisfinales worden gespeeld op zondag 16 juni, Be Quick 1 speelt deze wedstrijd op het Duintje tegen Prinses Irene.

  Helaas hebben Lindy en Marleen, senioren 2, ook besloten om na dit seizoen te stoppen met korfballen. Beide speelster zullen we ontzettend gaan missen! Bedankt voor de jaren dat jullie je hebben ingezet voor Be Quick en de selectie!

  Tot slot: het afscheid van Angela van Schijndel. Angela is in elk geval qua aantal wedstrijden recordhoudster in senioren 1 en waarschijnlijk ook wel in de gehele selectie!! Angela heeft 28 seizoenen in de selectie gespeeld. Enkele jaren geleden heeft Angela zelf de keuze gemaakt om in senioren 2 te gaan spelen. Tijdens haar carrière in het tweede team bleef ze ook nog vele wedstrijden erg belangrijk voor senioren 1. Zelfs het afgelopen jaar tijdens de play-off wedstrijden is ze nog belangrijk geweest als invalster! Nu 28 jaar verder en 2 fantastische zoons rijker heeft Angela dan toch de keuze gemaakt om wat lager te gaan spelen. Wat heeft senioren 3 een geluk dat jij hen komt versterken!

  De competitie is voor senioren 1 dus nog niet afgelopen. Zondag 16 juni speelt senioren thuis de kruisfinale tegen Prinses Irene. De wedstrijd begint om 15:00.