• Wat leuk dat je interesse hebt om korfbal te komen spelen bij Be Quick!

  Be Quick is DE dameskorfbal vereniging van Nuland en omstreken. Onze vereniging heeft meer dan 250 leden, ze komen uit Nuland, Geffen, Vinkel, Lith, Rosmalen, etc. 

  Het eerste team speelt op het hoogste niveau en is in 2023 Nederlands Kampioen geworden in de zaal. Een geweldige prestatie. Een evenement dat we samen beleven, speelsters, leden, vrijwilligers, ouders, vrienden en andere mensen die betrokken zijn bij Be Quick.

  We hebben senioren teams op elke niveau, wedstrijd teams, breedte teams en ook midweek teams. Ook voor de jeugd hebben we teams op elke leeftijd. Bij de jonge jeugd is spelplezier het belangrijkste, we vinden dat de meiden gewoon lekker moeten kunnen sporten en plezier hebben.

  Voor de jeugd is er een speciale jeugdcommissie. De jeugdcommissie organiseert veel leuke activiteiten elk seizoen zoals de bingo avond, sinterklaas, carnavalsavond, etc. Uiteraard hebben we ook een jeugdkamp, waar we zelfs een speciale commissie voor hebben!

  We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij Be Quick veilig voelt! We zijn hier actief mee bezig en nemen dit zeer serieus.

  Als je nu al weer dat je lid wilt worden, ga dan snel naar ons registratie formulier. Wil je eerst meer informatie hebben? Geen probleem, stel je vraag via info@be-quick.nl en we komen er snel op terug.