• Makkelijke overwinning

 • Vandaag de eerste thuiswedstrijd van de hervatte buitencompetitie. Be Quick neemt het op tegen de hekkensluiter De Peelkorf uit IJsselsteyn.

  Met een lekker zonnetje start de wedstrijd. Het is peelkorf die de score opent met een afstand. Kort daarna trekt Be Quick de stand gelijk met een korte kans. Be Quick heeft het meeste balbezit in de eerste fase van de wedstrijd, maar de afronding is minimaal. Na 20 minuten spelen heeft Be Quick de zaken beter op orde en zorgt voor een ruime voorsprong met de rust. 8-3.

  Na rust wordt de score aan de zijde van Be Quick uitgebreid naar 11-3 met een afstandsschot, korte kans en een vrije bal. Er ontstaan mooie aanvallen met veel doelkansen. Zo nu en dan krijgt Peelkorf een kansje om te benutten, maar Be Quick komt geen enkel moment in gevaar. Met 16-7 wordt de wedstrijd gewonnen.
  Door de gewonnen wedstrijd is Be Quick zeker van een plek in de kruisfinale. Nog 3 wedstrijden te gaan om de 1e plek vast te houden.

  Doelpuntenmakers:
  Jody Roovers 4, Kris Hanegraaf 4, Marlie Korsten 2, Mijntje Roefs 2, Meggie vd Boom, Anne Voets, Nina van Baast en Joyce vd Leest allen 1

  Volgende week speelt Be Quick nog een keer thuis tegen Altior om 15.00u.