• Oud ijzer actie

  Lever je oud ijzer in voor Be Quick!

  Aannemingsbedrijf Roy Verstegen doneert jaar lang oud ijzer opbrengst aan Be Quick

  Breng je oud ijzer naar Be Quick en de korfbalclub krijgt er dankzij Aannemingsbedrijf Roy Verstegen een jaar lang de opbrengsten van! Een unieke actie voor onze vereniging om extra inkomsten te genereren. En een mooie manier voor jou om van je oud ijzer af te komen. Als we samen goed inzamelen, kan het onze vereniging al snel veel geld opleveren!

  Elke zaterdag inleverpunt geopend

  Elke zaterdagochtend van 9:00 uur tot 13.00 uur kun je in de speciaal hiervoor geplaatste container bij de voormalige ingang van ons sportpark (de ingang bij de kleine parkeerplaats, herkenbaar aan een groot bord) je oud ijzer brengen. Dus staat die oude kapotte fiets je al tijden in de weg, is je wasmachine niet meer te gebruiken of eet je heel veel soep uit blik? Verzamel al je oud ijzer en gooi het in de container bij Be Quick.

  Uiteraard mag iedereen zijn oud ijzer bij Be Quick in de container doen. Hoe meer, hoe beter! Dus schakel ook je vrienden, familie, kennissen, buren, collega┬┤s enzovoort in om zoveel mogelijk oud ijzer voor Be Quick te verzamelen!

  En misschien heb je of ken je wel iemand met een bedrijf die een keer zijn oud ijzer aan de vereniging wil schenken. Dat is uiteraard van harte welkom. Eventuele afspraken daarover kunnen gemaakt worden met de sponsorcommissie, sponsoring@be-quick.nl.

  Voor inleveren van oud ijzer buiten openingstijden - alleen bij uitzondering - kun je contact opnemen met Johan Heijmans, tel.nr. 073-5323482 of johan.heijmans@xs4all.nl.

  Voor meer informatie over de oud ijzer actie kun je terecht bij Eric Langens, tel. nr 06-53298065.