• Rosolo twee keer te sterk

  • Het eerste en tweede team van Be Quick hadden zich beide, na een zeer succesvol veldseizoen, geplaats voor de finales in Schaijk, op het sportpark van DAW. Beide teams speelde tegen Rosolo, uiit Reusel.
     
    Senioren twee mocht de eerste wedstrijd spelen. Om 12:15 klonk het fluitsignaal van de wedstrijd. In de begin faste is het nog aftasten en vallen er geen doelpunten. Na tien miinuten valt het eerste doelpunt, en Be Quick neemt de leiding. Langzaam bouwt Be Quick de voorsprong uit, 3-0. Rosolo scoort hun eerste doelpunt. Bij rust is de stand 4-1, in het voordeel van Be Quick. In de tweede helft zien we een andere wedstrijd. Rosolo is fel, en Be Quick heeft kansen maar komt maar weinig tot scoren. Binnen tien minuten heeft Rosolo de achterstand weg gewerkt en is het 4-4. Be Quick scoort, en neemt de leiding weer. Rosolo geeft niet op en maakt gelijk. Enkele minuten later neemt Rosolo de leiding en is het 6-5. Met een paar minuten op de klok neemt Be Quick nog een time-out, en een laatste wissel om nog gelijk te komen. Be Quick kan nog een keer schieten maar mist. Rosolo wordt Nederlands kampioen Reserve Topklasse. 
     
    Het vaandelteam van Be Quick is ongeslagen nummer één geworden in de poule, en heeft in de halve finale afgerekend met DDW. Om 15:45 begint de wedstrijd, ze moeten het opnemen tegen Rosolo. De supporters van Be Quick waren in grote getale aanwezig, het jeugdkamp was zelfs eerder beeindigd om bij deze finale te kunnen zijn. Be Quick neemt de leidinh, echter Rosolo blijft blij en komt op een 4-6 voorsprong. Be Quick vecht zich terug en de ruststand is 7-8 voor Rosolo. In de tweede helft komt be Quick meteen gelijk, dankzijn een doelpunt van Kris Hanegraaf. Echter Rosolo scoort ook en heeft duidelijk het sterke spel. Door goed verdedigen, komt Be Quick niet tot score, daar waar Rosolo wel hun doelpunten maakt. Be Quick kan geen vuist meer maken, en uiteindelijk is de eindstand 8-11 in het voordeel van Rosolo. De laatste wedstrijd van Joyce van de Leest in senioren 1, helaas zonder kampioenschap.