• Verruiming maatregelen corona

 • Gisteren avond was de persconferentie van de regering waar een update gegeven werd over de corona maatregelen.
   
  Daarin zijn lichte versoepelingen aangekondigd, waaronder dat kinderen weer in groepsverband mogen sporten. Dit geldt vanaf 28 april voor kinderen tot en met 18 jaar.
   
  Kinderen tot 12 jaar mogen weer trainen zonder beperking. Voor kinderen tussen 12 en 18 jaar zullen er aangepaste trainingen mogelijk zijn, zolang de 1,5 meter regels in acht worden genomen. Daarbij gelden de duidelijke regels geen ouders langs de lijn en thuis omkleden en douchen.
   
  We kunnen ons voorstellen dat jullie daarom staan te trappelen om weer aan de slag te gaan en lekker te gaan trainen.
   
  Toch vragen wij jullie even geduldig af te wachten tot wij als Be-Quick duidelijkheid hebben op welke manier en onder welke voorwaarden dit mogelijk is. De gemeente is nu eerst aan zet om afspraken te maken met alle verenigingen. Uiteraard zal ons bestuur zo spoedig mogelijk met de gemeente in gesprek gaan hoe en onder welke voorwaarden we die trainingen kunnen gaan organiseren. Het gaat daarbij namelijk niet alleen om de kinderen maar ook om beheerders en trainers/leiders die daarvoor nodig zijn.
   
  Be Quick volgt altijd de richtlijnen en maatregelen die door de KNKV worden opgelegd, aangevuld met maatregelen die we vanuit de overheid moeten nemen.
   
  Daarom het verzoek om nu niet meteen naar het sportpark te gaan om trainingen te hervatten. Het sportpark blijft gesloten totdat er duidelijkheid is. Zodra bekend is wat de mogelijkheden en spelregels precies zijn, dan zullen we iedereen direct informeren.
   
  Bestuur Be-Quick