• Wedstrijdverslag Be Quick 1 - Altior 1

  • Vandaag speelden we onder herfstachtige omstandigheden tegen Altior. We waren gewaarschuwd door de uitslagen die Altior had neergezet in de eerste twee wedstrijden (winst tegen Korfrakkers en een gelijkspel uit bij ODC).

    We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen met 4-0 voor in het eerste kwartier. We stonden verdedigend goed en wisten genoeg te creëren in deze fase. Maar vanaf dat moment werden we slordig in zowel aanvallend als verdedigend opzicht en wist Altior aan te haken, 5-2 ruststand.

    Na rust ging Altior door en bleef het moeizaam van onze kant en met nog 20 minuten te gaan stonden we nog maar met 6-5 voor. Echter pakte we de controle over de wedstrijd terug door verdedigend beter te staan en mooie, meerschots aanvallen te draaien en dat werd beloont door diverse mooie goals uit individuele acties of door goed samenspel. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd dan ook ruim met 13-6.

    Komende donderdag spelen we voor de beker tegen De Peelkorf. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur en belooft een ware kraker te worden door de goede resultaten van Peelkorf in de andere topklasse.