• Wedstrijdverslag kv Rooi 1 - Be Quick 1.

• Vandaag speelden we de eerste uitwedstrijd van het seizoen. We mochten aantreden op het gras van kv Rooi. Kv Rooi won vorige week op zeer overtuigende wijze van Korfrakkers en midweeks wonnen ze ook heel makkelijk in de beker, dus we waren gewaarschuwd.

In het begin van de wedstrijd waren de goals duur. Maar na 12 minuten stond kv Rooi met 2-0 voor waardoor we al meteen in de achtervolging moesten. We maakte verdedigend wat teveel foutjes waardoor we kv Rooi in de wedstrijd hielpen. Onze eigen aanvallen waren vooral slordig en met te weinig geduld gespeeld. Hierdoor stonden we bij rust met 5-3 achter.

Vrij snel na rust wist Rooi 2 x raak te schieten van afstand, waardoor we zelf met 4 goals verschil achterkwamen.
    Wat ik daarna zag was echt heel goed van onze kant. We rechtte onze rug, gingen verdedigend minder fouten maken en nog belangrijker, we begonnen zelf te scoren.
    Uiteindelijk wisten we de grote achterstand weg te werken en wisten we toch nog een, op basis van de laatste 20 minuten, verdiend punt mee naar Nuland te nemen.

Het werd uiteindelijk 11-11 en met deze mentale veerkracht en het goede spel in de laatste 19 minuten kunnen we zeker verder.